Go to Top

Festa primavera

Com cada any molt aviat celebrarem la festa de Primavera. Serà el dissabte 31 de maig. Més endavant us farem arribar el programa amb els horaris i espais on es duran a terme els diferents actes que començaran a partir de les 6 de la tarda.

A partir de 2/4 de 10 del vespre s’oferirà la possibilitat, per a qui ho desitgi, de poder sopar amb un menú força assequible. L’ empresa de cuina de la nostra escola, 7 i TRIA, ens farà, el següent menú:

 

MENÚ ADULT    8€

MENU INFANTIL    6€

Amanida verdaLlonganissa a la brasa amb xips i mongetes seques

Terrina de gelat.

Refresc o aigua o cervesa.

Llonganissa a la brasa amb patates xips

Terrina de gelat.

Refresc o aigua

 

No començarem a sopar fins que s’haurà acabat l’acte de comiat als nens i nenes de 6è.

 

Per tal de poder garantir una millor organització i  disposar de les provisions necessàries, tant de cadires com de menús pel sopar, us agrairem que els qui tingueu la intenció de quedar-vos a sopar, retorneu la butlleta adjunta abans del proper divendres dia 23, a la Secretaria de l’AMPA, ho hem de preveure amb temps.

 

Els tiquets per al sopar els haureu d’adquirir el mateix dia de la festa de 18 a 19 hores.

 

Es faran més menús dels previstos, per si  hi ha gent que a última hora decideix quedar-se a gaudir de la festa i que no ha avisat prèviament. No obstant, si aneu a buscar tiquet fora de l’horari esmentat, no podem garantir que tingueu menú, perquè una demanda incontrolada és molt difícil de preveure per l’organització.

 

Si algú en lloc de utilitzar el servei de menú per sopar prefereix portar-se’l, té la llibertat de fer-ho.

 

Com a cloenda de la festa hi haurà una estona de ball a partir de les 10 de la nit amb el grup DE NOCHE.

 

Per fer el muntatge de la festa necessitem la vostra col·laboració, per tant, si podeu dedicar a l’escola el matí del dissabte, dia 31 de maig, cal que ho comuniqueu a l’Esther de l’AMPA (tel. 973245032 o 690351905) de 9 a 14 del matí i de 15:00 a 16:20h  de la tarda,  el més aviat possible.

Esperem  gaudir d’una agradable vetllada totes i tots plegats, us saluda cordialment.

 

LA JUNTA

Lleida, 14 de maig de 2014

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *